Het is niet zomaar een beroep

Het is een passie

Wim Aerts is de initiatiefnemer en drijvende kracht achter het Bike & Outdoor Sport-Center.
Al meer dan 30 jaar is Wim actief als ‘Creatief Product & Projectontwikkelaar’.

Al die tijd was het bevorderen van de mentale en fysieke gezondheid én van de ‘bewondering’ voor de natuur de onderliggende motivatie voor al zijn professionele activiteiten.

Natuurmens

Sinds de lancering van de mountainbike, 40 jaar geleden, verving hij vaak zijn paard door een Mtb als middel om sportief de natuur in te trekken. Sinds de uitvinding van de Streetstepper in 2010 doet hij dat ook met dit toestel, over de fietspaden met de straatversie en met de mtb-versie in de bossen.

Ondernemend

Zowel voor Streetstepper Benelux als voor het Sport-Innovationcenter Bikevalley in Beringen organiseerde Wim de voorbije jaren teambuildings en groeps-events. In Bikevalley richtte hij in 2018  zijn activiteit Prevent Absent op (www.meten-is-weten.com), hetgeen nu een onderdeel vormt van de activiteiten van het Teambuilding-Plus-Concept.

Verbinden

Samen met een team van ervaren coaches zorgt hij ervoor dat groepen een onvergetelijke tijd beleven tijdens hun 1 of 2 daagse ‘Bike & More Arrangements’.

Over onze Coaches

Over onze Coaches

Springbok
Health Coaching
@ Work

Naast onze freelance Fiets & Outdoor-sport begeleiders, waarvan Tom Vandendijk er één van is, werken we samen met het coachingsbedrijf Springbok.

Via dit topbedrijf kunnen onze klanten rekenen op de diensten van meer dan 100 hooggekwalificeerde coaches !

tom-vandendijk-bike-outdoor-sport-center

Tom Vandendijk

Allround fiets & outdoor-sport begeleider

Met een positieve mindset , een sportieve levensstijl met ervaring in vele avontuurlijke outdoorsporten én met eveneens een Oostenrijks skidiploma op zak, maak ik me zo vaak ik kan, en met veel enthousiasme, vrij om de Teambuilding-deelnemers  te begeleiden door het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen en de Maasvallei! 

Welkom !

fiets & Outdoor- sport begeleider worden?

Zie je het zitten om zelf Fiets & Outdoor-sport begeleider te worden voor het bike & outdoor sport center?

Contacteer ons en vraag naar de mogelijkheden en wie weet begeleid jij binnenkort een van onze tours.

Maasvallei Nationaal Park Hoge Kempen Fietsparadijs Limburg Unieke locaties Avontuur Rust Ongerepte natuur

Het Bike & Outdoor Sport Center heeft heel Fietsparadijs Limburg als vaste basis.

We begeleiden onze groepen met ervaren gidsen én met volgwagens met reserve-fietsen en picknick-manden, oa over de vele fiets- en mtb-routes in het Nationaal Park Hoge Kempen, de natuurgebieden De Teut, Ten Haagdoornheide, Bolderberg en het Koersels Kapelleke. Fietsen door het Water, Fietsen door de Bomen, Fietsen door de heide, Bikevalley, Terlaemen.. deze toplocaties worden vaak ingebouwd in onze routes. Combinaties fietsen en terugvaarten met boot of terugritten met scooters of busjes. Reservaties in de beste en leukste Après-locaties…We regelen het allemaal : ) ! 

Bedankt voor jouw aanvraag!

De aanvraag is succesvol ontvangen. We proberen u zo snel mogelijk verder te helpen.

Bedankt voor je vraag!

Uw vraag is succesvol ontvangen. We proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden.